Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Groningen BV

Jan Palland
Jan Palland
NVM Makelaar
Het makelen is omgaan met mensen......dat vind ik juist zo leuk. Het is voor velen een spannende aangelegenheid huis kopen of een huis verkopen, het is fijn dat ik dan met mijn kennis van zaken mijn opdrachtgevers kan bijstaan, daarom ben ik dan ook makelaar geworden. Na 5 jaar als bouwkundige gewerkt te hebben en ik mijn eerste eigen woning kocht, wist ik het, makelen dat is het. Omdat ik dat vanaf 1981 (met veel plezier) doe, mag ik me ervaren noemen.
Hans-Peter Palland
Hans-Peter Palland
Kandidaat Makelaar
Sinds 1 december 2016 ben ik werkzaam bij Makelaardij Groningen. Als geboren en getogen Groninger vind ik het fantastisch om zaken te mogen doen in onze prachtige stad en 't ommeland. Ik doe mijn uiterste best om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het gehele aan- en verkooptraject. Uw tevredenheid is mijn drijfveer! Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen en heb hiervoor 7 jaar in het bankwezen en consultancy gewerkt.
Carla Kors
Carla Kors
officemanager
In 2003 begon ik als invalkracht bij een makelaarskantoor in de regio. Na 3 jaar stapte ik over naar ‘de stad’ en na een korte tussenstop bij een ander makelaarskantoor belandde ik in september 2006 bij Makelaardij Groningen. Na zoveel jaar verveelt het nog steeds niet: de vele contacten met verschillende mensen en het afwisselende werk blijf ik gewoon leuk vinden.
Kim Baarveld
Kim Baarveld
Een huis kopen is een grote stap en ik krijg er energie van als ik opdrachtgevers zo goed mogelijk kan ondersteunen in dit spannende traject. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk aangezien geen één huis en opdrachtgever hetzelfde is! In 2015 heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij behaald aan de Hanzehogeschool Groningen. De afgelopen jaren ben ik in het noorden actief geweest als verhuurmakelaar en als interim-professional bij woningcorporaties.
Ingrid van de Nadort
Ingrid van de Nadort
officemanager
Na mijn studie communicatie & voorlichting, ben ik in de makelaardij terecht gekomen. Na ruim acht jaar in Utrecht bij een makelaar gewerkt te hebben, ben ik verhuisd naar Drenthe. Na een korte periode bij een makelaarskantoor in Emmen, werk ik nu sinds 2008 bij Makelaardij Groningen. Het contact met mensen en de afwisseling in het werk is wat mij zo aanspreekt.